Leerdam glas

!
!

Bonbondoos met groene deksel

Bonbonniere uit de jaren 60 - ontwerp Floris Meydam,
diameter van 13 cm, met groene deksel. Oorspronkelijk zijn de koek- en bonbondoos een ontwerp van Jacques Boon, echter in de jaren 60 is het ontwerp iets door Floris Meydam gewijzigd met ook gekleurde deksels.

Bonbondoos met blauwe deksel

Bonbonniere uit de jaren 60 - ontwerp Floris Meydam,
diameter van 13 cm, met blauwe deksel. Oorspronkelijk zijn de koek- en bonbondoos een ontwerp van Jacques Boon, echter in de jaren 60 is het ontwerp iets door Floris Meydam gewijzigd met ook gekleurde deksels. Verkocht!

Bonbondoos gesatineerde deksel

Blankglazen bonbonniere, ontwerp Jacques Boon, diameter van 11 cm, met gesatineerde deksel. Oorspronkelijk uit de jaren dertig, maar vele tientallen jaren in productie geweest. Het ontwerp van deze leuke bonbondoos is ten onrechte vaak aan Copier toegewezen, maar naar later duidelijk is geworden mogen zowel de koek- en bonbondoos als een ontwerp van Jacques Boon worden aangemerkt. Ere wie ere toekomt.

Bonbondoos met heldere deksel

Bonbondoos uit de jaren 60 - ontwerp Floris Meydam,
met heldere deksel. In meer dan prima toestand.

Koekdoos met blauwe deksel

Erg mooie koekjes schaal met blauwe deksel, diameter ca. 21 cm. Een ontwerp van Jacques Boon, maar begin jaren 60 vond onder leiding van Floris Meydam een kleine vormverandering aan de knop plaats en verscheen de koekdoos ook met blauwe en groene deksel.

Koekdoos

Erg mooie koekjes schaal met satiné deksel, diameter ca. 21 cm.
Oorspronkelijk uit de jaren dertig, maar vele tientallen jaren in productie geweest. Het ontwerp van deze mooie koekdoos is ten onrechte vaak aan Copier toegewezen, maar naar later duidelijk is geworden mogen zowel de koek- en bonbondoos als een ontwerp van Jacques Boon worden aangemerkt. Ere wie ere toekomt.

Reseda koekpot Floris Meydam

Groenglazen "Reseda" koekpot met verticaal optiek, ontwerp Floris Meydam 1974, uitvoering Glasfabriek Leerdam. In zeer goede toestand.

Koekdoos met groene pot

Geweldig mooie en zwarte koekdoos ofwel koekpot van Leerdam.
Diameter ca. 17 cm - hoogte ca. 16-17 cm.
Mooie royale en best zware pot in zeer goede toestand.
Met Leerdam sticker.

Pinda/bonbondoosje Floris Meydam

Mooi pinda / bonbondoosje naar een ontwerp van Floris Meydam.
Op de foto met stickertje, maar mogelijk ook zonder stickertje.

Pinda/bonbondoosje Floris Meydam

Pinda / bonbondoosje naar een ontwerp van Floris Meydam.
Met blank glazen deksel en met origineel stickertje.